Internationale Dag van de Coeliakie: Samen dineren, samen doneren

van totaal € 1.000 (60%)

16 mei is het weer Internationale Dag van de Coeliakie. Deze dag grijpen we aan om extra aandacht te vragen voor mensen met coeliakie. We nodigen je uit om in het weekend van 14 en 15 mei een glutenvrij diner te organiseren. Om samen te eten. Samen met vrienden, samen met familie, samen met buren of samen met je gezin. Of je nou coeliakie hebt of niet, iedereen kan mee-eten.

  • Je kunt natuurlijk zelf het diner samenstellen en boodschappen doen.
  • Je kunt het jezelf ook makkelijk maken en de maaltijdbox van Vranc bestellen. Dan ontvang je in één keer alle ingrediënten en de bijbehorende recepten thuis. Bij elke bestelde box doneert Vranc een bedrag aan onderzoek naar coeliakie in het kader van de campagne Grip op coeliakie. 

 

En jij kunt ook iets doen! Laat je gasten financieel bijdragen aan de maaltijd. Hiervoor zet je de tafelkaart met QR-code op tafel. Via deze QR- code kunnen je gasten een donatie doen.

Natuurlijk kun je hen ook vragen om een donatie te doen.

Samen dineren, samen doneren! 

Bestel hier je maaltijdbox 

Download hier de tafelkaart 

Wie is vranc?  

Vranc is het bedrijf van Sanne en Ruud uit Emst. Zij vinden dat iedereen, mét of zonder intolerantie, veilig moet kunnen genieten van gezond en lekker eten. Daarom komen ze met hun bedrijf vranc op voor iedereen met een voedselintolerantie. Ze willen jouw leven leuker maken, makkelijker, relaxter, simpeler en een stuk gezelliger. Hun gluten- en lactosevrije maaltijdboxen zijn de eerste stap naar een leuker leven voor mensen met een intolerantie én voor iedereen die gewoon gezond en makkelijk wil eten. Wil je weten welke ambities ze nog meer hebben? Lees dan verder op hun website.

Praktische informatie

  • De box kan besteld worden tot maandag 9 mei 23.59 uur.
  • De box wordt geleverd op vrijdag 13 mei tussen 17:00 uur en 22:00 uur.

 

Bekijk alle
€ 502 18-05-2022 | 10:48 Samen dineren samen doneren, laat dat nou precies zijn waar wij blij van worden: samen eten met vrienden, familie, buren of met je gezin, of je nou coeliakie hebt of niet. Daarom hebben we speciaal voor deze actie, in samenwerking met de Maag Lever Darm stichting en de Nederlandse Coeliakie Vereniging, een Limited Edition Glutenvrije Diner (doneer) Box gemaakt! Samen met iedereen die een box bij ons besteld heeft, mogen wij dit bedrag doneren.
€ 20 16-05-2022 | 22:05
€ 17,50 16-05-2022 | 22:04
€ 10 16-05-2022 | 22:01
€ 10 02-05-2022 | 11:20