Glutenvrije bakactie feestdagen

Nog te gaan

van totaal € 4.000 (0%)

 

Feestdagen

Het is weer bijna tijd voor de feestdagen, die naast gezelligheid en saamhorigheid ook in het teken staan van eten. Maar wat eet je als coeliakie-patiënt? En wat kan je maken als je iemand op visite krijgt met coeliakie? Wij vertellen het je. De Maag Lever Darm Stichting en de Nederlandse Coeliakie Vereniging organiseren een speciale glutenvrije bakactie om iedereen heerlijke feestdagen te geven en om geld in te zamelen voor onderzoek naar coeliakie.

Hoe kan je meedoen?

Speciaal voor de feestdagen hebben we een glutenvrij (online) receptenboek ontwikkeld met verschillende voor-, hoofd- en nagerechten die lekker zijn én gezond. Zowel voor de ervaren als de minder ervaren kok. In het receptenboek staan ook tips en tricks. Via deze pagina kan je het receptenboek bestellen. Ook krijg je voor je donatie de mogelijkheid om deel te nemen aan twee workshops waarbij professionals je uitleggen hoe je een recept kan maken. 

Stap 1: Doneer minstens €10.

Stap 2: Je ontvangt een e-mail met het glutenvrije receptenboek voor de feestdagen en informatie over de bakworkshops. 

Stap 3: Neem deel op zondag 12 december live aan de bakworkshops via Instagram.

De workshops

Op zondag 12 december kan je twee live bakworkshops volgen. 

Workshop 1:

Om 11:00 trapt Marike Bol van Oh My Pie af, haar workshop volg je live via haar Instagram story.

Workshop 2:

Om 14:00 volgt Fatima van Aya glutenvrij, haar workshop volg je via Microsoft Teams. De link hiervan ontvang je na je donatie.

 

Bekijk alle
€ 10 05-07-2021 | 14:11
€ 10 05-07-2021 | 14:09