Dam tot Damloop wandeltocht 2021

Normal 2730f94d62be898222d1edc68890d3bae7c7357a
van totaal € 1.500 (0%)

Loop de Dam tot Dam Wandeltocht voor de Maag Lever Darm Stichting en Nederlandse Coeliakie Vereniging en strijd met ons mee voor grip op coeliakie.
Loop jij dit jaar mee met de Dam tot Dam Wandeltocht op zaterdag 18 september? En wil je met een extra goed gevoel de finish behalen? Loop dan voor de MLDS en NCV.  Ga jij de strijd met ons aan?

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?
Om ons in te kunnen blijven zetten voor grip op coeliakie is veel geld nodig.We kunnen jouw hulp hierbij heel goed gebruiken! Laat jouw prestatie sponsoren en maak het verschil voor coeliakie-patiënten.

Wandel jij met ons mee? Er zijn voor alle onderdelen nog startbewijzen beschikbaar. Ook als je al een startbewijs hebt, ben je van harte welkom bij ons team aan te sluiten. 
Wil je liever hardlopen tijdens het Dam tot Dam weekend, kijk dan hier

Hoe helpen we jou?
We vinden het natuurlijk fantastisch dat je samen met ons gaat strijden en de uitdaging aangaat om de Dam tot Dam Wandeltocht te lopen voor ons! Steun jij ons, dan steunen wij jou met een volledig Dam tot Damloop actiepakket:

  • Een startbewijs voor de Dam tot Dam Wandeltocht
  • Een uniek wandelshirt 
  • Een eigen actiepagina waarmee je super gemakkelijk sponsoren kunt werven. Meld je aan via de 'Start actie' button op deze pagina.
  • Tips en promotiemateriaal om jouw actie tot een succes te maken
  • Een goed gevoel. Je draagt bij aan de gezondheid van coeliakie-patiënten. Meer informatie over het werk van de Maag Lever Darm Stichting.

Wat vragen we van jou?
Niets anders dan dat je met enthousiasme meedoet en minimaal 150,- euro aan sponsorgeld ophaalt. Je krijgt een persoonlijke actiepagina, tips en middelen om het je zo makkelijk mogelijk te maken.


Opmerkingen en/of vragen? 
Neem contact met ons op of kijk bij de veelgestelde vragen.

Schrijf je in via de button: START ACTIE