steun het onderzoek naar coeliakie en maak iemand blij met een armband

Roosmarijn Lauw
van totaal € 500 (49%)

Hoi ik ben Roosmarijn, ik ben 11 jaar.

Toen ik van deze actie hoorde wilde ik graag meedoen, omdat mijn 3 zusjes coeliakie hebben. Het leek mij een leuk idee om armbandjes te maken aangezien dat mijn hobby is. De opbrengst van de verkoop gaat in zijn geheel naar het onderzoek.

Mijn zussen weten nu sinds 4 jaar dat ze coeliakie hebben. Ze voelden zicht vaak moe en hadden veel buikpijn. Mijn jongste zusje werd als eerste getest en toen die positief was moest ons hele gezin getest worden. Mijn ouders en ik zijn wel dragers van het gen maar wij hebben geen coeliakie. Ik vind het erg voor mijn zusjes dat ze hun hele leven een dieet moet volgen en nooit bij vrienden, op feestjes, of in de klas bij traktaties of feestdagen kunnen mee-eten, ook in de restaurants in Nederland is er vaak weinig keuze (voor kinderen). Ook zijn mensen vaak slecht geïnformeerd over wat het nou is en wat het dieet inhoudt. Sommige mensen denken dat ze toch wel een beetje gluten mogen binnenkrijgen, maar daarmee beschadigen ze hun darmen!! Ik wil dat er meer bekend word over coeliakie en dat er meer mogelijk wordt voor de mensen die coeliakie hebben. Daarom strijd ik voor onderzoek naar Coeliakie!

Hoe kan je mijn doel steunen, koop een armbandje waarmee je jezelf of iemand anders blij kan maken (corona, valentijn.....) of doneer gewoon wat je kan missen!

Er zijn drie soorten armbandjes, Ze hebben allemaal witte pareltjes en een verstelbare sluiting, in het midden kan je uit drie dingen kiezen:

1. wit steetje met een zwart hartje,

2. wit steentje met een rood hartje,

3. zwart steentje met een goude letter (naar keuze).

Laat je na de betaling in het opmerkingenveld weten welke je wil ontvangen? Je kan ook aangeven wat de polsmaat is of of het voor een kind of volwassene is.

Ik kom het brengen in Baarn en Soest en anders stuurt mijn moeder het gratis op!

1 op de 100 Nederlanders heeft coeliakie. Een onzichtbaar deeltje gluten kan hen doodziek maken. En laat gluten nu net in heel veel producten zitten. Als patiënt heb je niet alleen continu zorgen over je gezondheid, maar moet je ook altijd op je hoede zijn voor wat je eet. Medestrijder worden? Wil je mij helpen? Met een donatie steun je mijn actie en het werk van de Nederlandse Coeliakie Vereniging en de Maag Lever Darm Stichting. Elke bijdrage telt!

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 25 21-05-2021 | 18:29
€ 15 15-02-2021 | 17:10 Hoi Roosmarijn, wat een goeie actie van je! Graag zouden de meisjes allebei een armbandje van je willen met de letter M. Komen ze m zelf ophalen bij je :-) Succes met je inzameling!
€ 10 10-02-2021 | 17:53
€ 10 07-02-2021 | 10:51 Super dat je dit doet! We willen graag een armbandje met een zwart hartje. Heel veel succes!
€ 5 04-02-2021 | 18:33 Wat een super mooi initiatief! Willen jullie voor mij een armbandje maken met een zwart hartje? En geef deze maar aan oma mee 😉
Bekijk alle

Wow wat gaat het goed!

05-02-2021 | 12:35  Hallo, wat gaat het goed!😊💪🏻 ik ga deze week ook nog QR-codes uitdelen hopelijk gaat het dan nog beter! Ik ben super blij!!! Ps: ik mag lekker veel armbandjes maken 😂! liefs  Roosmarijn Lauw💕  
Lees meer